Skip to main content

AquaDisco

Een aantal keer per jaar is het één groot feest in het zwembad tijdens onze spetterende AquaDisco! Het zwembad toveren wij om tot een discoparadijs met allerlei speelmateriaal, een danspodium, discolampen en natuurlijk is er een DJ die de nieuwste hits draait waar je lekker op kunt dansen.

Kom zwemmen en swingen met jouw vrienden of familie of vier meteen jouw kinderfeestje. De Brasserie is ook open dus tussen het feesten en zwemmen door kun je gewoon iets lekkers bestellen.

Speciaal thema

De AquaDisco is van 17:00-20:00 uur en voor kinderen t/m 13 jaar met minimaal een zwemdiploma A. Kinderen zonder diploma zijn van harte welkom onder begeleiding van een betalende volwassene.  Elke AquaDisco heeft een speciaal thema:

  • zaterdag 10 juni – thema ‘Zomerfeest’ met verrassende zomerse attributen, leuke speelmaterialen en de lekkerste zomerhits gedraaid door onze eigen DJ.

In oktober organiseren wij een AquaDisco die volledig in het teken staat van Halloween. De exacte datum volgt nog.

Tickets voor de AquaDisco kosten € 8,- p.p. en zijn hier te bestellen. Inschrijven via de webshop is mogelijk tot één uur voor aanvang van de AquaDisco. Op de dag zelf zijn tickets ook te koop bij onze receptie.

Over feestjes gesproken: wist je dat wij nog tal van andere leuke kinderfeestjes hebben? Denk aan een feestje waarbij je leert zwemmen als een échte zeemeermin of een stoere klimmiddag in onze sporthal. Klik hier voor alle info over deze feestjes en de bijbehorende activiteiten.

Handleiding ticket kopen AquaDisco klik hier!