Skip to main content

AquaDisco

Een aantal keer per jaar organiseren wij een superleuke AquaDisco en is het één groot feest in het zwembad! Het hele zwembad wordt omgetoverd tot een speelparadijs met allerlei speelmateriaal, een danspodium en natuurlijk hebben we een DJ die de nieuwste hits draait, waar je lekker op kunt dansen. Kom gezellig zwemmen en swingen met jouw vrienden of familie of vier meteen jouw kinderfeestje. De Brasserie is ook geopend dus tussen het feesten en zwemmen door kun je gewoon iets lekkers bestellen. Wij maken er een fantastische avond van!

De AquaDisco is voor kinderen t/m 13 jaar die minimaal een zwemdiploma A hebben. Kinderen zonder diploma zijn van harte welkom onder begeleiding van een volwassene.

Op 29 oktober a.s. is er van 17:00-20:00 uur weer een AquaDisco. En wel een hele speciale, want deze staat geheel in het teken van Halloween! Kom zwemmen, dansen en zingen én gekleed en gehuld in Halloween-stijl. De engste outfit belonen wij met een vrijkaartje voor het zwembad! In de webshop zijn nu EarlyBird-tickets te koop voor € 7,50 p.p. Een ticket aan de kassa op de dag zelf kost € 8,50 p.p.

Koop hier jouw ticket.

Handleiding ticket kopen AquaDisco klik hier!