Skip to main content

AquaDisco

Een aantal keer per jaar is het één groot feest in het zwembad tijdens onze spetterende AquaDisco! Het zwembad toveren wij om tot een discoparadijs met allerlei speelmateriaal, een danspodium, discolampen en natuurlijk is er een DJ die de nieuwste hits draait waar je lekker op kunt dansen.

Kom zwemmen en swingen met jouw vrienden of familie of vier meteen jouw kinderfeestje. De Brasserie is ook open dus tussen het feesten en zwemmen door kun je gewoon iets lekkers bestellen.

Speciale thema’s

De AquaDisco, die altijd een speciaal thema heeft, is van 17:00-20:00 uur en voor kinderen t/m 13 jaar met minimaal een zwemdiploma A. Kinderen zonder diploma zijn van harte welkom onder begeleiding van een betalende volwassene.

Data en thema’s 2024
– zaterdag 27 januari: thema Piratenfestijn
– zaterdag 30 maart: thema Fantasialand
– zaterdag 8 juni: thema Zomerfeest
– zaterdag 26 oktober: thema Halloween

Kom zaterdag 27 januari zwemmen en swingen tijdens ons Piratenfestijn!
Schatkisten, piratenvlaggen, gouden munten, ooglapjes, papegaaien en nog veel meer… alles wat bij een écht piratenfeest hoort, is tijdens deze AquaDisco aanwezig! Het zwembad wordt een waar discoparadijs met een danspodium, felle discolampen, een rookmachine en een DJ die de beste dansnummers uit zijn speakers knalt. Zeker weten dat je niet stil kunt blijven staan. Extra leuk: kom je verkleed als piraat dan maak je kans op een prijs! Tickets kosten € 8,- p.p., en zijn alleen te koop via de webshop. Klik hier om je ticket te bestellen.

Klik hier voor een handleiding voor het kopen van tickets voor de AquaDisco!

Over feestjes gesproken: wist je dat wij nog tal van andere leuke kinderfeestjes hebben, bijvoorbeeld als je samen met je vrienden of familie je verjaardag wilt vieren? Denk aan een feestje waarbij je leert zwemmen als een échte zeemeermin, samen een bootcamp les volgt of gaat klimmen op onze spectaculaire klimwand in de sporthal. Klik hier voor meer info en ontdek wel feestje bij jou past.