Skip to main content

Activiteiten in de vakantie

Tijdens de schoolvakanties (regio midden) worden er tijdens het recreatief zwemmen allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor basisschoolkinderen. Van touw slingeren en balanceren op loopmatten tot activiteiten en/of middagen gekoppeld aan een speciaal thema, zoals Instuifmiddagen, Piraten, Halloween, Pasen, Sinterklaas enzovoorts.

Uiteraard is het hartstikke leuk om tijdens deze activiteiten ook jouw kinderfeestje te vieren en er samen met je vrienden en familie een écht (zwem)feest van te maken.

Drie baden, sauna, Whirlpool en Turks stoombad

Het sfeervolle zwembad bestaat uit drie baden: een wedstrijdbassin (25m), een recreatie/instructiebassin en een peuterbassin. Daarnaast biedt een Whirlpool de mogelijkheid om even lekker te ontspannen.

Het recreatie bad beschikt over een schitterende en veilige glijbaan waar jong en oud veel plezier kunnen hebben. De dino, de vloeddouche, de bruisbank én de jetstream zorgen voor nog meer watervertier voor iedereen!

Naast het recreatie bad bevindt zich de Turkse tuin. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van een bubbelbad, sauna en Turks stoombad.

In het wedstrijdbassin worden altijd banen vrijgehouden voor het lange banen zwemmen. Alleen tijdens de zwemlessen kan er niet recreatief gezwommen worden. Zie voor een uitgebreider overzicht “Leszwemmen”. Langebaan zwemmen blijft tijdens de zwemlessen wel gewoon mogelijk.

De temperatuur in onze baden:
* Whirlpool 32°
* Recreatie/instructiebassin 30°
* Wedstrijdbassin 28°

Heb je zin in iets lekkers tijdens het zwemmen? Aan de foyerbalie kun je via een intercom wat lekkers bestellen bij Brasserie de Trits. Je wordt direct geholpen.

Kom zwemmen en laat je een dagje lekker in de watten leggen. Wij bieden je graag onze service en klantvriendelijkheid!

Niet alleen Baarnaars, maar ook mensen uit Soest, Hilversum, Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg en Eemnes weten de weg naar de Trits te vinden. Sporters uit de hele provincie Utrecht weten dat je in de Trits heerlijk kunt zwemmen en altijd een goede service krijgt.

Tot ziens in Zwembad de Trits!