Aanmelden Zwemles Baarn

Leuk je hier te zien! Wil je je kind aanmelden voor de wachtlijst? Login bij onze webshop en klik dan op aanmelden nieuwe wachtlijst en schrijf hem/haar in voor de groep die je voorkeur heeft.

Aanmelden zwemles

Hoe werken wij?

Wanneer je kind wordt opgeroepen voor de zwemles, krijgt hij/zij een eigen zwempas. Vanaf dat moment kunt u uw kind aan uw eigen account koppelen, zodat de hele familie vanaf 1 account te beheren is.

In het zwembad van sportcentrum de Trits worden gedurende de gehele week zwemlessen gegeven. Er wordt voor het diploma A gewerkt in 5 niveau’s, waarbij niveau 5 het afzwemniveau is. Dit betekent dat er gewisseld kan worden van zwemtijd en instructeur op momenten dat uw kind naar een volgend niveau kan. Dit gebeurt altijd in overleg. Meer informatie hierover vindt u in ons lesplan.

Zwemles vanaf 4 jaar en 3 maanden

Vanaf 4 jaar en 3 maanden kan uw kind leren zwemmen. Daarom is het ook aan te raden uw kind voortijdig in te laten schrijven voor de zwemlessen, dit in verband met onze wachtlijst. Uiteraard komen de kinderen op volgorde van inschrijving aan de beurt.

Wil je je kind aanmelden voor de wachtlijst?