Skip to main content

De Trits, het zwembad van Baarn

Het sfeervolle zwembad bestaat uit drie baden: een wedstrijdbassin (25m), een recreatie/instructiebassin en een peuterbassin. Daarnaast biedt een Whirlpool de mogelijkheid om even lekker te ontspannen.

Het recreatie bad beschikt over een schitterende en veilige glijbaan waar jong en oud veel plezier kunnen hebben. De dino, de vloeddouche, de bruisbank én de jetstream zorgen voor genoeg waterpret voor iedereen!

Sauna, Whirlpool en Turks Stoombad

Naast het recreatie bad bevindt zich de Turkse tuin. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van een bubbelbad, sauna en Turks stoombad.

In het wedstrijdbad worden altijd banen vrijgehouden voor het lange banen zwemmen. Alleen tijdens de zwemlessen is er geen banenzwemmen en recreatief zwemmen. Zie voor een uitgebreider overzicht “Leszwemmen”.

  • Whirlpool 32°
  • Recreatie/instructie 30°
  • Wedstrijdbassin 28°

Zin in iets lekkers tijdens het zwemmen? Aan de foyerbalie kun je via een intercom wat lekkers bestellen bij Brasserie de Trits. Je wordt dan direct geholpen!

Kom eens zwemmen en laat je een dagje lekker in de watten leggen. Wij bieden je graag onze service en klantvriendelijkheid.

Niet alleen Baarnaars, maar ook mensen uit Soest, Hilversum, Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg en Eemnes, vinden graag hun weg naar De Trits. Sporters uit de hele provincie Utrecht weten dat je in ons centrum heerlijk kunt zwemmen en altijd goede service en hygiëne krijgt.

Tot ziens in Zwembad de Trits!

Wil je je kind aanmelden voor de wachtlijst?