Skip to main content

De Trits, hét zwembad van Baarn

Ons sfeervolle zwembad bestaat uit drie baden: een wedstrijdbassin (25m), een recreatie/instructiebassin en een peuterbassin. Daarnaast biedt een Whirlpool de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen.

Het recreatie bad beschikt over een schitterende en veilige glijbaan waar jong en oud veel plezier kunnen hebben. De dino, de vloeddouche, de bruisbank én de jetstream zorgen voor genoeg waterpret voor iedereen!

Sauna, Whirlpool en Turks Stoombad

Naast het recreatiebad bevindt zich de Turkse tuin. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van een bubbelbad, sauna en Turks stoombad.

In het wedstrijdbad worden altijd banen vrijgehouden voor het lange banen zwemmen. Alleen tijdens de zwemlessen en het afzwemmen is er geen banen zwemmen en recreatief zwemmen. Kijk voor een overzicht van alle tijden op ons lesrooster.

De temperatuur in onze baden:

  • Recreatie/instructiebad 30°
  • Wedstrijdbad 28°
  • Whirlpool 32°

Heb je tijdens het zwemmen zin in iets lekkers ? Aan de foyerbalie kun je via de intercom iets te eten of drinken bestellen bij Brasserie de Trits. Je wordt dan direct geholpen!

Kom zwemmen en laat je een dagje lekker in de watten leggen. Wij bieden je graag onze service en klantvriendelijkheid. Niet alleen Baarnaars maar ook mensen uit Soest, Hilversum, Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg en Eemnes weten de weg naar de Trits te vinden.

Graag tot ziens in ons zwembad!

Wil je je kind aanmelden voor de wachtlijst?