Skip to main content

Verhuur Mountainbikes

Buitensporten wordt gelukkig enorm gestimuleerd en wij mogen doorgaan met de verhuur. Alles is namelijk op afspraak. Handig! Zolang u in tweetallen of als gezin op pad gaat. En het fijne van een single trail is dat er sowieso niet in groepsverband op gefietst kan worden.

De uitgifte en inname van de fietsen vinden ook gewoon buiten plaats. Ze worden voor je klaargezet en je kan er mee aan de slag. Easy, afstand en plezier. Van harte welkom dus!

Ga naar de site

Mountainbikeverhuur in de Lage Vuursche

ountainbikeverhuur in de Lage Vuursche? Nu zeker! In de schitterende bossen van de Lage Vuursche ligt het betoverend mooie Kampeerterrein de Zeven Linden. En beter nog: precies naast de mountainbike routes. Daar verhuren wij mountainbikes van het merk Trek. Met deze mountainbikes kan elke (beginnende) liefhebber genieten van de waanzinnige ervaring die een mountainbike tocht biedt.

We beschikken over 5 Medium, 5 Medium/Large, 5 Large en 5 XLarge fietsen. 27.5″ (M) en 29″ (ML, L & XL) met 1×10 versnellingen en een 100mm veerweg. De perfecte cross country fietsen om de omliggende routes mee te verkennen.

Maat M > 155 – 170cm
Maat ML > 160 – 180cm
Maat L > 175 – 190cm
Maat XL > 185 cm en hoger
Geen kinderfietsen

Misschien kwam je hier voor een clinic, een bedrijfsuitje (incl of excl eten/drinken/overnachting) of een groepsevent? Kijk dan nu snel op www.triventure.nl/groepen.  Daar vind je meerdere activiteiten voor jou en je team, vriendengroep of familie! Bovendien kunnen kampeerders van de Zeven Linden in de maanden april tot en met september hun verblijf upgraden en meedoen aan het volledige aanbod dat wij daar bieden.  Liever gelijk je verblijf boeken? Kijk even op www.dezevenlinden.nl.

Concluderend: Mountainbikeverhuur in de Lage Vuursche doe je hier!

Ga naar de site