Skip to main content

Trits-leden aan het woord

Sportcentrum de Trits, écht van iedereen! Dat is ons motto. Wij zetten ons iedere dag voor de volle 100% in om ervoor te zorgen dat zowel jong als oud zich bij ons thuis voelt en het hele jaar door met veel plezier bij ons kan sporten en recreëren. Dat werpt duidelijk zijn vruchten af, zo blijkt uit de ervaringen van deze Trits-leden.

Petie Poelstra (17)

‘Het prettige aan de Trits vind ik dat het een kleinschalige sportschool is. Niet zo massaal als de ketensportscholen die er overal in het land zijn. Ik kan hier rustig fitnessen en het is niet bomvol op de tijden dat ik kom. Ik kom hier drie per week voor krachttraining en heb hiervoor een eigen schema opgezet. Dat bevalt prima.’

Emma van Emmerik (29) en Hessel Dreteler (32)

‘Als fanatieke triatleten komen wij hier vaak zwemmen en voor krachttraining. Ook volgen wij sinds kort de borstcrawlcursus. Heel leerzaam, want je werkt aan je techniek en krijgt nuttige tips. Voor ons zijn de ruime keuze in lessen, het flexibele rooster en dat je met een abonnement zoveel en zo vaak kunt sporten als je wilt, de reden geweest om voor de Trits te kiezen.’

Maartje Melse (35)

’Ik vind het leuk dat de spinning les, die ik twee keer per week volg, uit een erg gemengde groep bestaat. Er zijn supergetrainde fietsers maar ook mensen die in hun eigen tempo trainen en de gezelligheid van de groep opzoeken. Het lekkerste aan spinning vind ik dat je af en toe helemaal stuk of tot het randje kunt gaan en nergens aan hoeft te denken. Het enthousiasme van de instructeurs speelt daar zeker in mee.’

Roel Vermeulen (74)

‘Twee keer per week ben ik te vinden bij de Trits. Ik begin met drie kwartier fietsen om op te warmen en ga dan verder bij de SeniorenFit. Wij zijn als groep lekker sportief bezig en combineren dit met veel gezelligheid. Dat sociale aspect is voor mij, naast de lichamelijke inspanning, erg belangrijk.’

Mireille Frankena (54)

‘Ik haal veel plezier uit de zumba die ik hier al jaren volg. Sporten is voor mij sowieso al een uitlaatklep maar een zumba les vind ik echt een feestje. Niet alleen door de oefeningen, maar vooral door de sfeer tijdens de les, de opzwepende muziek en het enthousiasme van iedereen. We zijn een hechte groep, hebben veel plezier met z’n allen en motiveren elkaar tijdens elke les. Dat werkt super aanstekelijk en ik krijg daar onwijs veel energie van. Het leuke aan sporten bij de Trits vind ik dat je hier niet alleen kan fitnessen, maar ook kan zwemmen, iets wat ik ook graag doe. Voor mij een ideale combinatie dus.’ Op de foto Mireille (voorste rij in witte shirt) met haar zumba-collega’s.

Linda Visser (43)

‘Ik ben met mijn kinderen Bart en Laura begonnen met Baby & Peuterzwemmen omdat ik het belangrijk vind dat kinderen al vroeg leren zwemmen en hun officiële zwemdiploma halen. Inmiddels hebben zij alle zwemdiploma’s op zak en zijn doorgestroomd naar het Survival zwemmen en de zwemvaardigheidslessen. De kwaliteit van de lessen en de manier van les geven, vind ik erg goed. De juffen zijn zeer ervaren en voelen duidelijk aan als een kind extra aandacht nodig heeft. Verder vind ik het fijn dat je als ouder via de site de vorderingen van je kind kunt volgen en af en toe bij een zwemles kan kijken. Dit alles, in combinatie met de gemoedelijke sfeer, zorgt ervoor dat wij hier al jaren met plezier komen.’

Erika Tieland (79)

‘Op een Open Dag van de Trits hoorde ik over de lessen voor senioren en heb ik mij direct ingeschreven. In beweging zijn, vind ik op mijn leeftijd belangrijk. De lessen bij SeniorenFit zijn heerlijk afwisselend, omdat je met meerdere materialen aan de slag gaat en veel verschillende oefeningen doet. Dat motiveert mij enorm.’

Jurriane Hogema (44)

‘Sporten is goed voor mijn gezondheid en welzijn maar geeft mij ook een vrij gevoel. Ik kom hier graag vanwege de ontspannen sfeer, het enthousiaste team en het contact met andere sporters in de fitness.’