Skip to main content

Sportauditorium

Een unieke plek om tot nieuwe inzichten te komen? Een plaats waar jij jouw team volop kunt inspireren en motiveren? Combineer het met een sportieve prikkel en ontdek waarom inspanning en ontspanning zo geweldig samengaan.

Het SportAuditorium voorziet in seminars, opleidingen, workouts, als theorielokaal en bioscoopruimte in één! Te huur voor (e-)sport events, vergaderingen of een workout in een ultiem sportklimaat. Meer weten? Stel hier uw vraag! 

Sauna, Whirlpool en Turks Stoombad

Naast het recreatiebad bevindt zich de Turkse tuin. Bezoekers kunnen ook gebruikmaken van een bubbelbad, sauna en Turks stoombad!

In het wedstrijdbad worden altijd banen vrijgehouden voor het lange banen zwemmen. Alleen tijdens de zwemlessen kan er niet recreatief gezwommen worden. Zie voor een uitgebreider overzicht “Leszwemmen”. Langebaan zwemmen blijft tijdens de zwemlessen wel gewoon mogelijk.

  • Whirlpool 32°
  • Recreatie/instructie 30°
  • Wedstrijdbassin 28°

Zin in iets lekkers tijdens het zwemmen? Aan de foyerbalie kun je via een intercom wat lekkers bestellen bij Brasserie de Trits. Je wordt direct geholpen!

Kom eens zwemmen en laat je een dagje lekker in de watten leggen. Wij bieden je graag onze service en klantvriendelijkheid!

Niet alleen Baarnaars, maar ook mensen uit Soest, Hilversum, Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg en Eemnes vinden hun weg naar de Trits. Sporters uit de hele provincie Utrecht weten dat je in de Trits heerlijk kunt zwemmen en altijd goede service en hygiëne krijgt!

Tot ziens in Zwembad de Trits!