Skip to main content

Snorkelen voor kinderen

Een zwemdiploma C, een duikbril, een snorkel en zwemvinnen. Meer hebben kinderen niet nodig om bij ons snorkelen te leren! Het diploma moet wel erkend en uitgegeven zijn door de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Iedere week geven wij snorkelles, waarbij de kinderen aan de hand van diverse oefeningen alle technieken van het snorkelen leren. Hoe adem je het beste door een snorkel? Wat is de rol van de vinnen en hoe maak je hier zo goed mogelijk gebruik van? Hoe drijf je aan de oppervlakte of maak je de gang naar de diepte? Al deze vragen komen uitgebreid aan bod.

Voor de lessen stellen wij een maand een snorkeluitrusting beschikbaar, bestaande uit een duikbril, snorkel en vinnen. Daarna is het de bedoeling dat de kinderen een eigen snorkelset aanschaffen. Met de diverse passetjes die wij hebben, kan worden bepaald welke materialen het beste bij het kind passen. Het is ook mogelijk om via de Trits een snorkelset te kopen. De set kost € 59,95.

Erkende snorkeldiploma’s

Bij ons kunnen de kinderen de Nationale Snorkeldiploma’s 1, 2 en 3 halen, die zijn erkend en worden uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Voor elk diploma zijn gemiddeld 16 lessen nodig. De lessen zijn iedere woensdag van 17:00-18:00 uur. Kosten: € 50,- per maand.

Wil je meer informatie of je kind inschrijven voor het snorkelen? Stuur een mail naar zwemles@detrits.nl.