Skip to main content

Personal Trainingen

Onder professionele begeleiding en op een effectieve en verantwoorde manier trainen. Met speciale oefeningen en trainingsschema’s die aansluiten bij jouw sportdoelen en wensen. Dát is de insteek van onze personal trainingen. Kies je voor een training bij ons, dan gaan wij jou volop coachen, stimuleren en uitdagen om jouw doelen te behalen.

Tijdens een uitgebreide intake kijken wij wat jij met de training wilt bereiken, welke hulp je daarbij nodig hebt en maken vervolgens een programma op maat voor je.

Single of duo training

Je kunt kiezen voor een één-op-één training of een duo training. Elke training duurt een uur en wordt gegeven in onze speciale Personal Training ruimte of, als je liever in de buitenlucht sport, in onze fitnesstuin. Voor de trainingen zijn er strippenkaarten van 5, 10 of 20 trainingen.

Aantal keer    Single training    Duo training
5 x                      € 250                       € 200 p.p.
10 x                     € 500                      € 400 p.p.
20 x                    € 1000                     € 800 p.p.

Leden krijgen, afhankelijk van hun abonnement, korting op bovengenoemde prijzen die kan oplopen tot 20%. Hoe meer strippen je in één keer koopt, hoe voordeliger de trainingen. Meer weten? Kom langs bij onze receptie of stuur een mail naar info@detrits.nl