Skip to main content

Kinderfeestjes

Ben jij jarig of heb je zin in een te gek kinderfeestje? De leukste en sportiefste kinderfeestjes vier je bij de Trits! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van een spetterend zwemfeest, daag elkaar uit tijdens een stoere bootcamp of ga helemaal los op je eigen disco party. Extra leuk: voor of na het feestje mag iedereen gratis zwemmen. De kinderfeestjes organiseren wij tijdens de reguliere openingstijden van het zwembad. Deze vind je hier.

Kies het feestje dat bij jou past en wij regelen de rest!

 • Zwemfeestje (inclusief Feestmenu) – € 11,50 p.p.
  Duiken, spetteren, zwemmen, plonzen, roetsjen van de glijbaan en spelen met leuke materialen in het water. Een en al fun dus! Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom met een begeleider.
 • Disco Party (inclusief Feestmenu) – € 15,- p.p.
  Swingen, zwemmen én meezingen met de nieuwste hits op jouw eigen party tijdens onze AquaDisco! Hoe cool is dat?! Klik hier voor de data van de AquaDisco’s. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom met een begeleider.
 • Zeemeermin zwemmen – € 21,50 p.p.
  Leer zwemmen met een échte zeemeerminstaart. Zwem door hoepels of maak een sierlijke duik naar de bodem. Superleuk! A-diploma verplicht.
 • Wandklimmen – € 21,50 p.p.
  Ontdek onze spectaculaire klimwand: maak een vrije val, leg verschillende routes af of klim geblinddoekt naar boven. Vanaf 8 jaar.
 • Bunkertrefbal – € 21,50 p.p.
  In teams gaan jullie met elkaar een spannende strijd aan. Bouw een eigen bunker, zorg ervoor dat je niet wordt afgegooid maar als winnaar overblijft! Vanaf 8 jaar.
 • Bootcamp – € 21,50 p.p.
  Een stoer feest vol sport en avontuur! Train je spieren, overwin hindernissen, doe mee aan een spannende estafette of druk je zelf zo vaak mogelijk op. Vanaf 8 jaar.
 • Pannafeestje – € 21,50 p.p.
  Speel de sterren van de hemel tijdens een potje pannavoetbal met je vrienden en vriendinnen. Laat zien hoe snel en hadig je bent, je de tegenstanders verslaat met slimme trucjes, de bal tussen hun benen door speelt en scoort! Vanaf 5 jaar.

Alles tot in de puntjes geregeld

Reserveer je bij ons een kinderfeestje dan wordt alles tot in de puntjes geregeld. Elk feestje duurt 45 minuten (exclusief het gratis zwemmen) en is te boeken vanaf 6 personen. Wij zorgen voor:
* Begeleiding bij alle activiteiten door een instructeur en alle materialen
* Feestelijke ontvangst met versierde tafel
* Cadeautje voor de jarige
* Limonade en chips (niet bij het Zwemfeestje en de Disco Party)
* Gratis zwemmen voor of na het feestje

Bij de feestjes is een speciaal Feestmenu te boeken, dat bestaat uit een leuke box met een pakje drinken, patat, snack naar keuze (frikandel, kroket, kaassoufflé of kipcorn) en een kleine verrassing. Prijs € 6,50 p.p. Bij het Zwemfeestje en de Disco Party is het menu bij de prijs inbegrepen.

Eén ding is zeker: voor welk feestje je ook kiest, wij maken het onvergetelijk!

Meer weten of  je feestje inplannen? Mail naar kinderfeestjes@detrits.nl. Ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.