Skip to main content

Kinderfeestjes

Ben jij jarig of heb je zin in een te gek kinderfeestje? De leukste en sportiefste kinderfeestjes vier je bij de Trits! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van een spetterend zwemfeest of daag elkaar uit tijdens een stoere sportmiddag. Zowel voor als na het feestje mag iedereen gratis zwemmen. Kies het feestje dat bij jou past en wij regelen de rest!

Let op: de kinderfeestjes zijn alleen mogelijk tijdens de reguliere openingstijden van het zwembad. De openingstijden vind je hier.

 • Zwemfeestje (inclusief Feestmenu) – € 11,50 p.p.
  Duiken, spetteren, zwemmen, plonzen, roetsjen van de glijbaan en spelen met leuke materialen in het water. Een en al fun dus!
 • Disco Party (inclusief Feestmenu) – € 14,50 p.p.
  Swingen, zwemmen én meezingen met de nieuwste hits op jouw eigen party tijdens onze AquaDisco! Hoe cool is dat?! Klik hier voor de data van de AquaDisco’s.
 • Zeemeermin zwemmen – € 19,50 p.p.
  Leer zwemmen met een échte zeemeerminstaart. Zwem door hoepels of maak een sierlijke duik naar de bodem. Superleuk! A-diploma verplicht.
 • Wandklimmen – € 19,50 p.p.
  Ontdek onze spectaculaire klimwand: maak een vrije val, leg verschillende routes af of klim geblinddoekt naar boven. Vanaf 8 jaar.
 • Bunkertrefbal – € 19,50 p.p.
  In teams gaan jullie met elkaar een spannende strijd aan. Bouw een eigen bunker, zorg ervoor dat je niet wordt afgegooid maar als winnaar overblijft! Vanaf 8 jaar.
 • Bootcamp – € 19,50 p.p.
  Een stoer feest vol sport en avontuur! Train je spieren, overwin hindernissen, doe mee aan een spannende estafette of druk je zelf zo vaak mogelijk op. Vanaf 8 jaar.

Compleet verzorgd

Reserveer je bij ons een kinderfeestje dan wordt alles tot in de puntjes geregeld. Elk feestje duurt een uur en is te boeken vanaf 6 personen. Zowel voor als na het feestje mag iedereen gratis zwemmen. Wij zorgen voor:
* Feestelijke ontvangst met versierde tafel
* Cadeautje voor de jarige
* Limonade en chips
* Begeleiding bij alle activiteiten

Wil je tijdens het feestje iets lekkers trakteren? Bestel dan een speciaal Feestmenu, bestaande uit patat, een snack, een pakje drinken en een leuke verrassing. Prijs: € 6,50 p.p.

Eén ding is zeker: voor welk feestje je ook kiest, wij maken het onvergetelijk!

Meer weten of  jouw feestje inplannen? Mail naar kinderfeestjes@detrits.nl. Ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.