Skip to main content

Samen op weg naar een betere versie van jou!

Ik ga jou begeleiden om je weer fit, slank en gezond te voelen. Ik begeleid je naar een bewuste leefstijl met gezonde gewoontes op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Dit allemaal op eigen kracht en in eigen tempo. Met een gezonde leefstijl ga je je niet alleen fitter voelen, de kans op gezondheidsrisico’s zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obesitas nemen ook af.

Als je meer zoekt dan alleen voedingsadvies en praktische tips, is mijn persoonlijke coaching traject echt iets voor jou. Het gaat hier niet om zo snel mogelijk kilo’s verliezen, maar om je eetgedrag en leefstijl te veranderen. Dit niet voor eventjes, maar voor lange termijn.

Gesprekken en coaching

Hoe ga ik te werk? Belangrijk is om je te beseffen dat gedragsverandering tijd en inzet vraagt. Dit red je niet met één gesprek.
* Intakegesprek: voedingsanalyse, leefstijlcheck en metingen.
* Coaching: op basis van de intake plannen wij een aantal consulten in.

Ik help je om op een praktische manier jouw doelen te bereiken. Een manier die bij jou en jouw omgeving past. Hierbij gebruik ik de richtlijnen van de schijf van vijf van het Voedingscentrum en de beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad. Ik focus op wat jij nodig hebt om gezonde afwegingen te maken in het dagelijks leven. Dit zijn keuzes die bij jou passen en vooral op de langere termijn vol te houden zijn. Een gezonde leefstijl voor de rest van je leven!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op of kijk voor meer informatie op mijn website!

Healthy lifestyle by AngieB is gevestigd in Sportcentrum de Trits.

Mail: healthylifestylebyangieb@gmail.com
Web: www.healthylifestylebyangieb.nl