Skip to main content

Spinning

Al meer dan 15 jaar geven wij spinning, waarbij deelnemers fietsen op de modernste apparatuur en door onze fanatieke instructeurs wekelijks worden uitgedaagd met verschillende oefeningen. Het leuke van spinning is dat elke les anders is. Niet alleen de muziek wisselt regelmatig, maar ook de intensiteit en snelheid waarmee je trapt en de posities die je op de fiets aanneemt. Zo wissel je vaak tussen zittend en staand fietsen, waardoor je hartslag omhoog gaat en je veel calorieën verbrandt.

Bij spinning ligt de focus op het verbeteren van de conditie, spieren, kracht, snelheid en last but not least het uithoudingsvermogen. De lessen kunnen soms pittig en intensief zijn, maar het enthousiasme van de instructeur en je mede-fietsers en het voldane gevoel na afloop van elke les maken alles goed.

Resultaten meten

Aan de hand van een FTP-test kunnen wij de resultaten meten van jouw training. Op basis van de test wordt achterhaald hoe het met jouw fitheid en vermogen is gesteld tijdens een lange, middellange of korte periode. Vervolgens kan worden gekeken of een aanpassing in jouw trainingsintensiteit nodig is zodat je tijdens de les gerichter kunt trainen en nog sterker en krachtiger wordt.