Skip to main content

Spinning

Met het doen van een FTW test achterhalen we exact wat jij aan vermogen in je lichaam hebt gedurende langere, middellange of korte periode van tijd. Een sprint is uiteraard korter, maar met hogere piek, dan een duurtraining. Het FTW getal is persoonlijk en door deze te achterhalen kan de instructeur jou en alle anderen tegelijk effectief individueel laten trainen. Elke kleur correspondeert met een andere trainingsintensiteit, waardoor elke les kan variëren van een andere. Wat wel elke keer hetzelfde is: jij traint met gemeten resultaat. Je ziet hoeveel weerstand je trapt, hoe snel je trapt en eventueel hoe hoog je hartslag is.

Al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van indoor cycling/spinning

Freestyle: Indoor cycling ingevuld naar de smaken en ervaring van de instructeur. Regelmatig andere muziek, verschillende oefeningen, grote variatie aan lesvorm en focus. In principe is daardoor iedere week een andere training. Dit kan bijv. zijn een training op uithoudingsvermogen of maximaalkracht.

Sportcentrum de Trits heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van indoor cycling/spinning. Hierin hebben wij de sport zien groeien van hoog potentieel naar een vorm van beweging die niet meer weg te denken is uit het fitnesslandschap. Spinning bij de Trits heeft altijd in hoog aanzien gestaan bij instructeurs én deelnemers. Nu wordt met het combineren van enerzijds de vervaardiging van een nieuwe, uiterst moderne trainingsruimte en anderszijds de aanschaf van de onovertoffen topper op het gebied van Indoor Cycling, de IC7, een duidelijk uitroepteken geplaatst bij de vraag waar de huidige fietsliefhebber het meest tot zijn recht komt.

Technische specificatie
De lancering van WattRate® – de nieuwe marktleider op het gebied van de rechtstreekse meting van vermogen biedt een tolerantie in meting van slechts +/- 1%. Zulke nauwkeurigheid is baanbrekend voor indoor cycles. De WattRate® (vermogen) meter is in de as geplaatst en maakt gebruik van fotocellen om rechtstreeks de torsi van de as te meten. Het is niet nodig om de vermogensmeter te calibreren. Deze is volledig bestand tegen externe factoren zoals temperatuur, vochtigheid en transport.

Gemeten resultaat
Indoor Cycling lessen met behulp van Coach By Color® zijn verbeterd, niet veranderd. Het Power:Play programma maakt het makkelijk en leuk om op vermogen gebaseerde coaching toe te voegen aan iedere stijl van instructie, freestyle lessen en gechoreografeerde programma’s met enorme resultaten die jouw prestatie bevordert en je blijft uitdagen. Je zal ervaren hoe Power:Play je verbindt met je workout, de instructeur en jouw vrienden om de beleving van training te maximaliseren en jouw doelen sneller te bereiken.