Sporthal de Trits

De sporthal is een belangrijk onderdeel van Sportcentrum De Trits, waar zowel verenigingen, scholen en individuele sporters kunnen sporten. Volleybal, zaalvoetbal, schermen, hockey, gymnastiek, klimmen, handbal, maar bijvoorbeeld ook voor toernooien. Daarnaast is de sporthal uitermate geschikt voor commerciële en zakelijke doeleinden zoals vlooienmarkten, tentoonstellingen enz.

Belangstelling?

Neem contact op met de receptie: 035-541 83 48 of stuur een mail naar sandrapex@detrits.nl

Informatie en Tarieven Sporthal

Avond -en weekend tarief € 70.60 per uur voor de hele hal en per haldeel € 24.90. Van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur bedraagt de zaalhuur € 64.30 per uur voor de hele hal en € 23.00 voor een haldeel.

Openingstijden

Ma t/m zo 08:00-23:00 op aanvraag naar wens.

Afmetingen van de sporthal:

48.95 x 33 x 7= ruim 1600 m2 .

De afmetingen van 1 haldeel:

16.1 x 33 x 7= ruim 500 m2.

Zaalsporten

Veel Baarnse verenigingen maken gebruik van de sporthal voor de wekelijkse trainingen maar ook voor de (competitie) wedstrijden.

Gymnastieklokalen

Sinds 1 januari 2012 kunt u bij De Trits ook de gemeentelijke gymnastieklokalen huren. Huuraanvragen kunt u sturen naar het volgende email adres: gymnastieklokalen@detrits.nl

Individuele sport

Particulieren kunnen de sporthal huren voor een uurtje tennis, zaalvoetbal, volleybal etc. De hal kan d.m.v. schermen in drie afzonderlijke delen worden verdeeld.

Klimmen

In de sporthal is een professionele klimwand (7 m hoog) opgebouwd. Deze klimwand voldoet aan alle wettelijke eisen, zodat u verantwoordt kunt klimmen. Er kan in een groep van minimaal 6 personen worden geklommen , maar ook in een groep van meer dan 12 personen. Altijd onder professionele begeleiding.

Commerciële en zakelijke activiteiten.

De sporthal leent zich uitstekend voor commerciële doeleinden zoals Pasar Malam, vlooienmarkten, tentoonstellingen, de Kerstvolkszang en concerten. Maar ook voor zakelijke activiteiten kunt u in de Trits terecht. Bedrijfspresentaties, bedrijfsfeesten, bijeenkomsten, (jaar) vergaderingen of demonstraties zijn mogelijk. Ook combinaties met het zwembad en de fitness zijn mogelijk. Commercieel tarief op aanvraag.

Belangstelling?

Neem contact op met de receptie: 035-541 83 48 of stuur een mail naar sandrapex@detrits.nl