Skip to main content

De Brasserie

Centraal gelegen in ons sportcentrum vind je de Brasserie. Een sfeervolle horecagelegenheid die zeven dagen per week is geopend. Je kunt er vanaf 10:00 uur terecht tot minimaal een half uur na afloop van de laatste sportactiviteit in Sportcentrum de Trits van die dag.

Drankje en hapje

In de gezellig ingerichte brasserie van ruim 200 m2 kun je voor, tijdens of na het sporten terecht voor een drankje en een hapje. Ook is het mogelijk een eenvoudige maaltijd te bestellen. Uiteraard zijn naast de bekende snacks en dranken ook meer op de gezondheid gerichte producten te verkrijgen. Naast het restaurant beschikt de Brasserie over een ruim (zonne-)terras. Ook is er de mogelijkheid om vanuit het zwembad via de intercom een kopje koffie, glaasje frisdrank, een snack of een zakje snoep te laten bezorgen op het ‘natte terras’ in het zwembad.

Naast het verzorgen van de ‘vaste’ bezoekers van de Trits richt de Brasserie zich ook op het verzorgen van buffetten of barbecues voor grotere groepen. Zo is het mogelijk om, in combinatie met het gebruik van de sporthal, fitnessruimte of het zwembad, een geheel verzorgde sportdag te laten organiseren voor bedrijven, sportverenigingen of families. Net als het sportcentrum, wil de Brasserie ook laagdrempelig zijn, dus zijn de prijzen reëel. Naast het aanbod van ‘vaste mogelijkheden’ voor buffetten zijn ook speciale buffetten te regelen. De mogelijkheden zijn wat dat betreft bijna oneindig.

Tenslotte is de Brasserie het centrale middelpunt voor de reeds jaren bekende en uiterst succesvolle verjaardagsfeestjes.

Email: info@brasseriebaarn.nl
tel.: 06-50543600