De Trits, het zwembad van Baarn

Centraal gelegen in het sportcentrum is de Brasserie. Deze is zeven dagen per week geopend vanaf 10 uur ´s ochtends en sluit in principe pas minimaal een half uur na afloop van de laatste sportactiviteit in Sportcentrum de Trits van die dag.

Gezellig ingerichte horecagelegenheid

In deze uiterst gezellig ingerichte horecagelegenheid van ruim 200 m2 kunt u vóór, tijdens of na het sporten terecht voor een drankje en een hapje. Ook is het hier mogelijk een eenvoudige maaltijd te bestellen. Uiteraard zijn naast de bekende snacks en dranken ook meer op de gezondheid gerichte producten te verkrijgen! Naast de binnenruimte beschikt de Brasserie over een ruim (zonne-)terras. Ook is er de mogelijkheid om vanuit het zwembad via de intercom een kopje koffie, glaasje frisdrank, een snack of een zakje snoep te laten bezorgen op het ” natte terras” in het zwembad.

Naast het verzorgen van de “vaste” bezoekers van de Trits richt de Brasserie zich ook gericht op het verzorgen van buffetten of barbecue’s voor grotere groepen. Zo is het mogelijk om in combinatie met het gebruik van de sporthal, fitnessruimte of het zwembad, een geheel verzorgde sportdag te laten organiseren voor bedrijven, sportverenigingen of families. Net als voor de rest van het sportcentrum, wil Brasserie de Trits ook laagdrempelig zijn, en dus zijn de prijzen reëel. Naast het aanbod van “vaste mogelijkheden” voor buffetten zijn ook speciale buffetten te regelen, de mogelijkheden zijn wat dat betreft bijna oneindig.

Tenslotte is de Brasserie ook het middelpunt voor de reeds jaren bekende en uiterst succesvolle verjaardagsfeestjes.

Email: info@brasseriebaarn.nl
tel.: 06-50543600