Werken bij de Trits

Werken bij de Trits

 

WIJ ZOEKEN EEN ALLROUND ZWEMBADMEDEWERKER (30 UUR PER WEEK)
Mensen vermaken van jong tot oud in een sportcomplex met enorm veel mogelijkheden? Lees dan door!

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?
Je zorgt voor een geweldige zwemles voor de kinderen bij De Trits. Je bent creatief in je les en kan kinderen gerust stellen wanneer ze het lastig vinden om door het gat te zwemmen. Om af te wisselen houd je ook toezicht tijdens recreatieve uren en zorg je ervoor dat de perrons schoon zijn. Daarbij ben je ook inzetbaar voor verscheidene recreatieve activiteiten, zoals het geven van kinderfeestjes en het begeleiden van een AquaDisco en ben je bereid of al in staat om zelfstandig doelgroepslessen te geven zoals AquaJoggen, AquaZumba of Baby Peuterzwemmen. Geen dag hetzelfde en hartstikke leuk!

HOE VOER JE DE FUNCTIE UIT?
Met jouw diploma als zweminstructeur zorg je ervoor dat de kinderen volgens de regels en richtlijnen afzwemmen. En omdat jij dat op de beste manier doet, vertellen kinderen over jou tegen hun papa, mama en klasgenoten. Doordat je de Trits zwemtest (reddend zwemmen) jaarlijks doet kan jij je rol/ functie als toezichthouder naast zwemonderwijzer(es) nog beter uitvoeren. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

HOE ZIET JOUW TEAM ERUIT?
De Trits is een sportcomplex waar recreatie in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel staat. Dagelijks werken wij aan manieren om onze gasten op zo gevarieerd mogelijke wijze te voorzien in hun wensen. Momenteel hebben wij een grote fitnessafdeling, een mooi zwembad, een kidscorner, een outdoor faciliteit en fantastische sporthal. Al deze zaken proberen wij in een unieke mix aan te bieden aan onze klant. Jij werkt in een team van ongeveer 70 collega’s van verschillende afdelingen. Wij zorgen voor veiligheid van de gast, durven nieuwe ideeën aan te dragen en zijn continu op zoek naar interactie met onze gasten. Dit vinden wij de manier om ervoor te zorgen dat onze gasten een positieve ervaring hebben.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?
• Een salaris welk is ingeschaald in de cao Zwembaden
• Als je nog geen EHBO of BHV certificaat hebt, zorgen wij dat je deze kan halen;
• Gratis sporten voor iedereen die bij jou onder hetzelfde dak woont.
• Een goed opleidingsplan voor verdere ontplooiing en realisatie van doelen voor jou en de organisatie
• Goede kansen voor een positieve houding om verder te ontwikkelen binnen het brede pakket van de Trits
• Reiskostenregeling;


BEN JE ENTHOUSIAST?
Stuur je cv en sollicitatie naar beavanbruggen@detrits.nl. Meer informatie over de vacature vind je door te bellen naar 035 54 18348.

BEZOEKADRES
Goeman Borgesiuslaan 2
3741CR Baarn
www.detrits.nl
info@detrits.nl

 


 

 

Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een organisatie die elke dag probeert het zo leuk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk verschillende bezoekers? En zoek je een gevarieerde baan als zwemonderwijzer? Zo ja, dan ben jij onze     

Zwemonderwijzer voor zaterdag (zondag) (8-12 uur p.w.)

 FUNCTIE

Je geeft zwemlessen en verricht diverse werkzaamheden die met zwemlessen verband houden zoals lessen voorbereiden, schoonmaak en bijhouden van de voortgang. Daarnaast houd je toezicht tijdens onze recreatieve openingstijden en geef je invulling aan verscheidene sportieve- en recreatieve activiteiten die de Trits in het zwembad ontplooit. Uiteraard zorg je voor een gastgerichte, veilige en schone zwembadomgeving zodat alle bezoekers een plezierig en veilig verblijf hebben in de Trits.

PROFIEL

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van het diploma Zwemonderwijzer óf MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen. Jij zorgt dat kinderen volgens de regels en richtlijnen van het zwem ABC afzwemmen. Je hebt een flexibele en positieve houding en je bent inzetbaar op zaterdag en zo mogelijk ook op de zondag.

Verder bent je klantgericht, representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk. Het bezit van een EHBO en BHV certificaat is een pré, echter bieden wij ook scholing aan om jou te helpen dit te behalen.

ORGANISATIE

Stichting De Trits beheert voor de gemeente Baarn het Sportcentrum de Trits. Dit multifunctionele sportcentrum bestaat uit een zwembad, een sporthal, een fitness accommodatie en een brasserie, maar voorziet ook in outdoor recreatie, mountainbiken en personal training. Wij hebben de kernwaarden laagdrempelig, kwaliteit, veilig en innovatief hoog in het vaandel staan.

Er werken 25 medewerkers in vaste dienst verspreid over diverse afdelingen met daarnaast oproepkrachten en ZZP-ers. Sportcentrum de Trits is een groeiende organisatie met de uitdaging om deze groei in goede banen te leiden en vast te houden.

AANBOD;

Een uitdagende en brede functie binnen een organisatie van betekenis die volop in beweging is. De functie is ingeschaald conform cao Zwembaden. Je hebt 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek. Stichting De Trits heeft een opleidingsplan en biedt daarbij mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en ontplooiing.

Reageren of vragen?

Stuur jouw reactie aan beavanbruggen@detrits.nl

Mocht je meer informatie wensen kun je contact opnemen met Bea van Bruggen op 035-5418348.


 

Spinningdocent(e) voor de zondagochtend 10:00 - 11:00 uur

Wij zijn v.a. september op zoek naar een spinningdocent(e) voor de zondagochtend 10:00 - 11:00 uur. Vind je het leuk om muziek te draaien, les te geven, maat te houden én enthousiast te zijn? Dan doe je precies wat de andere docenten ook doen. Alles wat je mogelijk nog niet weet, kunnen wij als team jou bijbrengen voor die tijd. 
Wie o wie? Je leert meer over inspanningsfysiologie, vermogen, hartslagtraining en wordt bijzonder all-round in eigen vaardigheden op de fiets en ernaast.

Stuur een mailtje naar irmazahradnik@detrits.


Invalkracht Kinderopvang

De Kinderopvang in de Trits is 5 ochtenden per week geopend van 8:45 tot 11:15. Wij zoeken iemand met ervaring in de opvang/dagbesteding die het leuk vindt om tegen een vrijwilligersvergoeding één of meerdere ochtenden per week hier te helpen. Je komt in een hartstikke leuk team, krijgt een gratis sportpas en een vergoeding voor jouw hulp. Heb je interesse? Stuur dan je mail naar beavanbruggen@detrits.nl


Fitnessstage

Wij zijn op zoek naar een stagiair die niet graag stil zit! Bij aanvang van de stage zal in beginsel met een ervaren fitnessdocent en/of groepslesdocent meegelopen worden met als uiteindelijk doel de volgende werkzaamheden:
• Verzorgen van sportonderricht, waaronder de begeleiding van klanten en het geven van diverse groepslessen;
• Opstellen en uitvoeren van testen en trainingsschema’s binnen de geldende aanpak van het sport- en bewegingscentrum; actueel houden van de lesstof en bijhouden nieuwe ontwikkelingen;
• Zorgdragen voor prettige werkverhoudingen met de klant; signaleren van klachten en bijdragen aan oplossingen; bevorderen van het aantal klanten en versterken van de binding;
• Geven van voorlichting over sport, gezondheid en het sport- en bewegingscentrum en geven van toelichting op trainingsschema’s;
• Op orde houden van de sportzaal, controleren van de apparatuur, het opruimen van gebruikte materialen, hygiëne & schoonmaak en het verzorgd achterlaten van de zaal waar de les heeft plaatsgevonden;
• Toezien op de veiligheid en de goede orde in en om het sport- en bewegingscentrum.

Stuur een mailtje naar mirjamdevries@detrits.nl


Zwembadstage

Wij zijn op zoek naar een stagiair die de opleiding zwem-ABC gaat volgen.

Werken met kinderen is leuk en geeft heel veel voldoening! In ons waterrijke land is iedereen er wel van overtuigd dat leren zwemmen noodzakelijk is voor onze kinderen. De meeste kinderen leren zwemmen via de opleidingsweg en diplomalijn van het zwem ABC. Het Zwem ABC staat voor een kindvriendelijke en veilige manier van leren zwemmen met een logische opbouw. Met een vooral praktische insteek, leer je zwemles geven met de meest moderne inzichten en aanpakken van het Zwem ABC. De nadruk binnen deze opleiding ligt op de opleidingsweg voor 4-, 5,- en 6-jarige kinderen. Na het volgen van de opleiding ben je in staat om zelfstandig zwemles te geven aan kinderen en volwassenen in zowel particulier als schoolverband. Je kunt dan zwemles geven voor opleidingswegen met een oplopende waterdiepte maar ook voor de leerwegen in dieper water.

Dit sluit erg goed aan bij ons zwembad en wie weet is er na het behalen van het diploma wel plekje voor jou!

Affiniteit met water, het lesgeven en kunnen omgaan met kinderen is een pré!

Stuur een mailtje naar mirjamdevries@detrits.nl