Skip to main content

Bedrijfsfitness

Voor elk bedrijf is een goede gezondheid en gezonde leefstijl van medewerkers essentieel. Steeds meer werkgevers stimuleren het welzijn van hun medewerkers door bedrijfsfitness aan te bieden. Bedrijfsfitness heeft immers veel positieve effecten. Medewerkers die regelmatig sporten zijn productiever, gemotiveerder en energieker. Daarnaast ervaren fitte medewerkers meer (werk)geluk, minder stress en zijn zij minder vaak ziek.

Wil jij jouw personeel fit en vitaal houden en als werkgever met bedrijfsfitness het verschil maken? Wij bieden met een aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling de oplossing.

Onbeperkt sporten en méér

Werknemers die via hun werkgever bij ons een abonnement afsluiten, kunnen rekenen op een gevarieerd aanbod aan sportmogelijkheden en faciliteiten. Zo mogen zij onbeperkt fitnessen maar ook zwemmen en meedoen aan alle groepslessen, zowel in het zwembad als de fitness. Daarnaast profiteren zij van vele extra’s, waaronder persoonlijke trainingsschema’s, kortingen op personal trainingen, gratis gebruik van de Outdoor Gym of deelname aan speciale events.

Bedrijfsfitness bieden wij in twee vormen: via een Basic-abonnement (€ 29,50 p/m) en een Premium-abonnement (€ 39,50 p/m). Afhankelijk van het soort abonnement, dat maandelijks opzegbaar is, gelden er diverse extra’s.

Wil jij meer weten over onze bedrijfsfitnessregeling? Mail naar info@detrits.nl of bel 035-5418348 om de mogelijkheden te bespreken.