Skip to main content

Sportcentrum De Trits,
écht van iedereen!

Zwemmen, sauna, fitness, sporthal en horeca onder één dak

WORD NU LID

Het laatste nieuws

Sportcentrum De Trits Baarn

September-actie
Begin het nieuwe sportseizoen goed, doe mee aan onze september-actie en verzeker je van een jaar lang sportplezier! Voor slechts € 28,- per maand sluit je nu een jaarabonnement af, waarmee je onbeperkt kunt zwemmen, fitnessen, meedoen aan alle groepslessen en profiteert van diverse extra’s, waaronder twee intakes, een persoonlijk trainingsschema en een gratis bodyscan. Klik hier voor het actieformulier en de voorwaarden. De actie loopt van 1 t/m 30 september en geldt voor bestaande en nieuwe leden.

Extra lesdag borstcrawlcursus
Wegens succes is de zaterdagochtend voor de borstcrawlcursus helemaal volgeboekt. Wij hebben een extra lesuur toegevoegd op maandagavond van 21:00-22:00 uur, waarmee wij binnenkort verwachten te starten. Opgeven voor deze les kan bij de receptie of door een mail te sturen naar info@detrits.nl

Geen zwemles op donderdag 29 september
In verband met een studiedag van onze zweminstructeurs zijn er op donderdag 29 september geen zwemlessen.

Afzwemmen zaterdag 1 oktober
In verband met het afzwemmen is er op zaterdag 1 oktober geen banen zwemmen en recreatief zwemmen mogelijk.

Herfstvakantie: Halloween-Week in het zwembad
Van maandag 24 t/m zondag 30 oktober is het bij ons Halloween-Week! Wij toveren het hele zwembad om in Halloween-sferen en er valt iedere dag wat te beleven. Zo kun je onze mega stormbaan uitproberen en bouwen wij op zaterdagavond één groot feest tijdens een spetterende AquaDisco. Kom gekleed en gehuld in Halloween-stijl, want de engste outfit belonen wij met een vrijkaartje voor het zwembad! In de webshop zijn voor de AquaDisco nu EarlyBird-tickets te koop voor € 7,50 p.p. Een ticket aan de kassa op de dag zelf kost € 8,50 p.p. Op zondag 30 oktober wordt de week afgesloten met een middag vol spannende activiteiten. Klik hier voor het volledige programma.

Gebruik recreatie bad op donderdagen
Op donderdagen kan er, in verband met verhuur, tussen 10:00-11:00 uur geen gebruik worden gemaakt van het diepe gedeelte in het recreatie bad.

Openingstijden

Klik hier voor het lesrooster en de openingstijden van het zwembad en de fitness.

Zwemmen, sauna, fitness, sporthal, horeca…
De Trits heeft het allemaal onder één dak!

 

Als Sportcentrum de Trits vinden wij het belangrijk dat iedereen de weg naar ons weet te vinden en zich bij ons thuis voelt.

Bijna dagelijks kan er worden gesport tussen 07:00 – 23:00 uur.

Fitness

Al 20 jaar een begrip in de regio. Fitness bij de Trits heeft altijd een persoonlijk tintje zonder daarvoor diep in de buidel te tasten. Een team met ervaring op het vlak van fysiologie, anatomie, biomechanica, plezier en recreatie. Wij helpen je graag verder.

Zwembad

Ons fantastische zwembad biedt alles dat je nodig hebt voor een dagje uit, geweldig zwemonderwijs, meerdere natte groepslessen of rustig een paar banen trekken tussen de pieken door.

Groepslessen

Groepslessen bij de Trits zijn een absoluut begrip! Fun, beweging en gewoon keigoed. En het unieke? Per seizoen bieden we variërende lessen die aansluiten op de beweegbehoefte van jou, de sporter! Een onlosmakelijk onderdeel van de all inclusive formule van de Trits. Veel keuze, fantastische instructeurs en alleen de beste materialen.

Evenementen

Open Dagen, springkussenfestival, speciale events, een AquaDisco, Bootwalks, maar ook FTP wattage testdagen, familiezwemmen en Instuifmiddagen. Bij ons is altijd iets te doen!

Sporthal

Deze gigant van een sporthal biedt elke vorm van indoor pret die je maar bedenken kan. Met voorop als missie: voorzien in de sportbehoefte van de directe omgeving, is het een sportbaken in de wijde omgeving. Handbal, zaalvoetbal, basketbal, volleybal, badminton, schermen, bowls, indoor klimmen en ga zo maar door. We zijn er trots op zoveel prachtige verenigingen te mogen huisvesten.

Brasserie

Werkelijk heerlijk lunchen, dineren of borrelen in de Brasserie van de Trits. Ook voor catering en als evenementenlocatie. Een puur sfeervolle ruimte waar menig sporter en bezoeker terecht kan voor gezelligheid en gastronomie. Kom je eens langs?

Voel je thuis bij de Trits

  • Modern sportcentrum met veel zwem- en fitnessfaciliteiten
  • Zwemmen met een kind van 10 weken
  • Breed aanbod voor alle leeftijdsgroepen
  • Eigen fitnesstuin en Outdoor Gym
  • Sfeervol en gezellig restaurant
  • Sporthal met oppervlakte van 1600 m2
  • Elektrisch oplaadpunt voor e-bikes
  • Gastvrije en professionele medewerkers
Schrijf je nu in