Werken bij de Trits

Werken bij de Trits

 

ALL-ROUND OPROEPKRACHT (FACILITAIRE DIENST & ZWEMBAD) (M/V)
Wij zijn op zoek naar een flexibele oproepkracht voor onze facilitaire dienstverlening in en rondom het zwembad in de weekenden en avonden. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van een schone en veilige omgeving voor onze sporters en ze op een vriendelijke, gastvrije wijze te woord te kunnen staan. Daarbij houd je regelmatig toezicht in het zwembad. 
 
Je hebt oog voor detail, je ziet wat er aangepakt moet worden, signaleert wie er met een hulpvraag rondloopt en je bent het eerste visitekaartje voor ons bedrijf.
 
We bieden jou een marktconform salaris, een prachtige faciliteit om zelf te kunnen sporten en hele leuke collega’s. Wanneer het van beide kanten bevalt, zijn er opties om door te groeien.
 
Kom jij ons team versterken? Stuur dan je mail en c.v. naar beavanbruggen@detrits.nl en je ontvangt een uitnodiging.
 
 
 
 
 
 Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een organisatie die een maatschappelijke functie vervult? En zoek je een uitdagende leidinggevende functie in het zwembad waarbij je kan meewerken aan innovatie en toekomstige ontwikkelingen? Zo ja, dan ben jij onze  

Teamleider Zwembad (32 uur p.w.)

FUNCTIE

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het zwembadteam en kunnen jouw collega’s elke dag weer met plezier werken. Je bent als Teamleider Zwembad een voorbeeldfiguur voor jouw collega’s. Door jouw aandacht voor de gast en collega’s zie jij meteen waar de wensen en behoeften liggen bij onze gasten. Daarnaast zorg je voor een gastgerichte, veilige en schone zwembadomgeving. Wanneer een collega jouw begeleiding, coaching en hulp nodig heeft, kom jij meteen in actie. Hierdoor vormen jullie samen een team dat oog heeft voor veiligheid, hygiëne en gastgerichtheid.

PROFIEL

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Met jouw ruime ervaring als zweminstructeur en teamleider zorg jij dat kinderen volgens de regels en richtlijnen van het zwem ABC afzwemmen. Naast het geven van lessen en het toezicht houden, stuur jij als teamleider je collega’s aan. Je kunt moeiteloos balanceren tussen lange termijnvisie en de dagelijkse operatie. Coachend leiderschap en de medewerkers op een positieve wijze het beste uit ze halen, is jou op het lijf geschreven. Ook herken je jezelf in de volgende omschrijving: proactief, resultaatgericht, overtuigingskracht, humor, relativeringsvermogen, organisatiesensitief en kwaliteitsgericht.

Met jouw inzet en aanwezigheid draag je bij aan het werkplezier van het team. Duidelijke communicatie richting gasten en collega’s is belangrijk in deze functie. Voor deze functie is Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk, dit geldt eveneens voor EHBO en BHV.

ORGANISATIE

Stichting De Trits beheert voor de gemeente Baarn het Sportcentrum de Trits. Dit multifunctionele sportcentrum bestaat uit een zwembad, een sporthal, een fitness accommodatie en een brasserie. Wij hebben de kernwaarden laagdrempelig, kwaliteit, veilig en innovatief hoog in het vaandel staan.

Er werken 25 medewerkers in vaste dienst verspreid over diverse afdelingen met daarnaast oproepkrachten en ZZP-ers. Sportcentrum de Trits is een groeiende organisatie met de uitdaging om deze groei in goede banen te leiden en vast te houden. 

AANBOD

Een uitdagende en brede functie binnen een organisatie van betekenis die volop in beweging is. De functie is ingeschaald conform cao Zwembaden. Je hebt 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek. Stichting De Trits heeft een opleidingsplan en biedt daarbij mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en ontplooiing.

Reageren of vragen?

Stuur jouw reactie aan beavanbruggen@detrits.nl

Mocht je meer informatie wensen kun je contact opnemen met Bea van Bruggen op 035-5418348.

 


 

Docent(e) Aquasport

We zijn dringend op zoek naar een docent voor Aqua Aerobics (19:30-20:15) en Aqua Joggen (20:15-21:00) op de maandagavond.

Vrijwillig(st)er Kinderopvang

De Kinderopvang in de Trits is 5 ochtenden per week geopend van 8:45 tot 11:15. Wij zoeken iemand met ervaring in de opvang/dagbesteding die het leuk vindt om tegen een vrijwilligersvergoeding één of meerdere ochtenden per week hier te helpen. Je komt in een hartstikke leuk team, krijgt een gratis sportpas en een vergoeding voor jouw hulp. Heb je interesse? Stuur dan je mail naar christinelimper@detrits.nl.

 

Stage lopen in de fitness 


Wij zijn op zoek naar een stagiair die een sportopleiding of een cursus voor fitness- of groepslesinstructeur volgt. Bij aanvang van de stage zal in beginsel met een ervaren fitnessdocent en/of groepslesdocent meegelopen worden met als uiteindelijk doel de volgende werkzaamheden:
• Verzorgen van sportonderricht, waaronder de begeleiding van klanten en het geven van diverse groepslessen;
• Opstellen en uitvoeren van testen en trainingsschema’s binnen de geldende aanpak van het sport- en bewegingscentrum; actueel houden van de lesstof en bijhouden nieuwe ontwikkelingen;
• Zorgdragen voor prettige werkverhoudingen met de klant; signaleren van klachten en bijdragen aan oplossingen; bevorderen van het aantal klanten en versterken van de binding;
• Geven van voorlichting over sport, gezondheid en het sport- en bewegingscentrum en geven van toelichting op trainingsschema’s;
• Op orde houden van de sportzaal, controleren van de apparatuur, het opruimen van gebruikte materialen, hygiëne & schoonmaak en het verzorgd achterlaten van de zaal waar de les heeft plaatsgevonden;
• Toezien op de veiligheid en de goede orde in en om het sport- en bewegingscentrum.Stage lopen in het zwembad

Wij zijn op zoek naar een stagiair die de opleiding zwem-ABC gaat volgen.

Werken met kinderen is leuk en geeft heel veel voldoening! In ons waterrijke land is iedereen er wel van overtuigd dat leren zwemmen noodzakelijk is voor onze kinderen. De meeste kinderen leren zwemmen via de opleidingsweg en diplomalijn van het zwem ABC. Het Zwem ABC staat voor een kindvriendelijke en veilige manier van leren zwemmen met een logische opbouw. Met een vooral praktische insteek, leer je zwemles geven met de meest moderne inzichten en aanpakken van het Zwem ABC. De nadruk binnen deze opleiding ligt op de opleidingsweg voor 4-, 5,- en 6-jarige kinderen. Na het volgen van de opleiding ben je in staat om zelfstandig zwemles te geven aan kinderen en volwassenen in zowel particulier als schoolverband. Je kunt dan zwemles geven voor opleidingswegen met een oplopende waterdiepte maar ook voor de leerwegen in dieper water.

Dit sluit erg goed aan bij ons zwembad en wie weet is er na het behalen van het diploma wel plekje voor jou!

Affiniteit met water, het lesgeven en kunnen omgaan met kinderen is een pré!


Stage lopen bij de receptie

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke duizendpoot bij de receptie.
Als receptie medewerker ben je het eerste aanspreekpunt en ben je een belangrijke spil in de Trits.

De werkzaamheden bestaan uit o.m.:

Tijdens je stage wordt je uitstekend begeleid door de receptie-collega’s en maak je deel uit van een gezellig team!

 

Ben jij die enthousiaste, energieke, sportieve en spontane persoonlijkheid? Neem dan contact op via info@detrits.nl