Werken bij de Trits

Werken bij de Trits

 

ALL-ROUND OPROEPKRACHT (FACILITAIRE DIENST & ZWEMBAD) (M/V)
Wij zijn op zoek naar een flexibele oproepkracht voor onze facilitaire dienstverlening in en rondom het zwembad in de weekenden en avonden. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van een schone en veilige omgeving voor onze sporters en ze op een vriendelijke, gastvrije wijze te woord te kunnen staan. Daarbij houd je regelmatig toezicht in het zwembad. 
 
Je hebt oog voor detail, je ziet wat er aangepakt moet worden, signaleert wie er met een hulpvraag rondloopt en je bent het eerste visitekaartje voor ons bedrijf.
 
We bieden jou een marktconform salaris, een prachtige faciliteit om zelf te kunnen sporten en hele leuke collega’s. Wanneer het van beide kanten bevalt, zijn er opties om door te groeien.
 
Kom jij ons team versterken? Stuur dan je mail en c.v. naar beavanbruggen@detrits.nl en je ontvangt een uitnodiging.
 

Vrijwillig(st)er Kinderopvang

De Kinderopvang in de Trits is 5 ochtenden per week geopend van 8:45 tot 11:15. Wij zoeken iemand met ervaring in de opvang/dagbesteding die het leuk vindt om tegen een vrijwilligersvergoeding één of meerdere ochtenden per week hier te helpen. Je komt in een hartstikke leuk team, krijgt een gratis sportpas en een vergoeding voor jouw hulp. Heb je interesse? Stuur dan je mail naar christinelimper@detrits.nl